НОВЕ СІМЕЙНЕ ЖИТТЯ!, ПОЧАТОК ...

Ева
5 ноября 2016, 11:30
Привіт! Ось вже майже місяць, як я живу у сімейному житті з коханою людинкою і з кожним днем відчуваю, що все не так я хочу. розумію, що у мене вже сформувалась картинка, але я від неї відпихаюсь..інколи хочеш як краще, а таким чином я тільки більше "вбиваю" наші відносини((..і навіть чую від нього ті слова, що мене так із середини ранять(( 

зате весілля відгуляли дуже гучно і весело..краще просто не буває! 

чому так? як краще зробити, щоб тільки все розквітало? 
Ева, иногда совет неблагодарен, т.к. он по сути может быть очень прост в звучании и очевиден. Может быть Вы смотрели фильм "??гры разума", с Расселом Кроу в главной роли? Вспомните он любимой женщине за столом подарил хрустальный шарик и со словами "о субъективной ценности даров". Не зная Вашей истории, ситуации я бы предложил самое простое - набраться смелости и поговорить о своих мечтах, ценностях с любимым. Прояснить лишний раз, что важно для него; рассказать, что важно для Вас.
Мария Шерстюкова
5 ноября 2016, 11:33
Доброго дня, Эва. Я погоджуючись з усім вище сказаним хочу додати, що для будь-якої бесіди необхідно обрати вдали час. Така бесіда з нелегких і тому для неї мають бути готові обидва. Оберіть момент, коли ви обидва будете у гарному настрої та матимете час присвятити розмові стільки сил та часу, скільки буде необхідно. Поради у таких випадках не завжди ефективні, бо кожна сім"я - це немов унікальний організм і про це треба пам"ятати. На мою думку, більш ефективним буде розібратися як ви уявляєте сімейне життя, які у вас очікування від себе та від коханої людини, що саме ви робите для того щоб було "як найкраще", що саме на вашу думку вбиває ваші відносини і ще багато чого можна прояснювати і знаходити ефективні рішення саме для вашої сім"ї та для Вас особисто. Сподіваюся, що коментар став Вам у пригоді. Можу додати, що початок спільного життя - це тільки початок довгої дороги і як у будь-яких подорожах, бувають дні з грозами та дощами, бувають холодні ночі, а бувають спекотні сонячні дні та неймовірно красиві вечори. Та від подорожнього залежить чи зможе від навчитись справлятися з непогодою та насолоджуватися прекрасними погодою. З повагою, психолог-консультант Марія Шерстюкова.
Ревякина Ирина
5 ноября 2016, 11:34
Ева, причина того, что все не цветет в том, что до свадьбы супруги мечтают о том, как это будет. Но после свадьбы наступают "будни" и их не всегда легко превратить в сказку. Наши девичьи ожидания не понятны мужчинам, о них нужно говорить вслух и говорить конкретно. А иначе ваш муж никогда не догадается о том, чего же вы на самом деле хотите. Мастерство отношений в том, чтобы научиться договариваться, вести диалог друг с другом. Не бойтесь этого. Открытое общение поможет вам стать ближе друг другу.
Чтобы оставить сообщение, необходимо авторизоваться.

Назад к теме